De cadeaubonvoorwaarden zijn hieronder te lezen en/of hier te downloaden om een exemplaar makkelijk op te kunnen slaan.

Cadeaubonvoorwaarden Blijtjes | www.blijtjes.nl

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door Blijtjes (www.blijtjes.nl) uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een Blijtjes cadeaubon aanvaar je deze cadeaubonvoorwaarden en verbind je je ertoe deze na te leven.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Blijtjes uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papierencadeaubonnen en als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “cadeaubonnen”) die worden verkocht door Blijtjes.

2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Iedere cadeaubon wordt slechts eenmaal verstrekt. Je dient de cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Blijtjes te worden verstrekt. Blijtjes behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon (in geval van elektronische cadeaubon de e-mail die door Blijtjes aan je is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

3. Om een cadeaubon te gebruiken dien je de door jezelf geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces vul je bij ‘’Kortingscode’’  de exacte code in. Het totaalbedrag wordt dan aangepast.

4. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Bank contant/Mister Cash.

5. Indien het totaalbedrag van de bestelling lager is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), kan de restwaarde van de cadeaubon worden gebruikt voor volgende bestellingen. Neem hiervoor contact op met Blijtjes via info@blijtjes.nl Er zal dan voor de restwaarde een nieuwe code gecreëerd worden. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt door dezelfde aankoper als waar het eerste gebruik van de cadeaubon door heeft plaats gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de cadeaubon.

6. De cadeaubonnen van Blijtjes zijn 1 jaar geldig. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.

7. Cadeaubonnen uitgegeven door Blijtjes zijn uitsluitend inwisselbaar ter zake van aankopen via www.blijtjes.nl

8. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

9. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

10. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

11. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

12. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaar je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.

13. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Zijn er vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact met ons op te nemen.

Copyright © 2015 Blijtjes | www.blijtjes.nl

© 2015 - 2024 Blijtjes | www.blijtjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel