Betaalinformatie

Op dit moment is het mogelijk om op twee manieren de betaling te voldoen: iDEAL en vooraf overboeking.

iDEAL en Bancontact/Mister Cash

    

Voor een snelle afhandeling van je bestelling kun je het beste iDEAL gebruiken.

iDEAL is veruit de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Bijna 90% van alle webshops in Nederland biedt de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Van alle Nederlanders die wel eens online shopt maakt 85% gebruik van deze betaalmethode.

Wanneer je ervoor kiest om je betaling via iDEAL te laten verlopen, wordt je naar een veilige omgeving van je bank geleidt. Hier kun je de betaling afronden op eenzelfde manier als wanneer je aan het internetbankieren bent.

Bancontact/Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. En ook bij Blijtjes :-)

Wij adviseren om de betaling per iDEAL of Bancontact/Mister Cash te doen. De betaling wordt direct gedaan en wij kunnen dan meteen overgaan tot levering van je product.

Overboeking/Overschrijven op rekening

Je kunt ook betalen door geld over te maken naar onze rekening. Dit duurt echter langer dan het betalen via iDEAL, waardoor wij je bestelling pas later kunnen versturen. Daarnaast annuleren wij de bestelling als de betaling niet binnen 3 dagen binnen is.  We raden daarom aan je betaling via iDEAL te voltooien.

Blijtjes is onderdeel van FocAs (fotografie). De naam FocAs zal daarom zichtbaar voor je zijn bij het betaalproces. Wel handig om te weten ;-)

In de toekomst willen wij de betaalmogelijkheden verder uitbreiden.

© 2015 - 2023 Blijtjes | www.blijtjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel